Turcia Incendiu / Dkz Thialuuu7m : Patru morți, zeci de sate și hoteluri evacuate.

Turcia Incendiu / Dkz Thialuuu7m : Patru morți, zeci de sate și hoteluri evacuate.. Incidentul a avut loc miercuri, în districtul bayrampaşa din istanbul, potrivit sursei citate. Fl ăcări uriașe în stațiunea manavgat de pe țărmul mării mediterane. În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. 18 pacienţi şi cinci cadre.

18 pacienţi şi cinci cadre. A fost nevoie și de intervenția avioanelor și elicopterelor speciale, care au aruncat. Din cauza vântului puternic, scântei au ajuns și la copacii și tufișurile de pe marginea. Incidentul a avut loc miercuri, în districtul bayrampaşa din istanbul, potrivit sursei citate. Incendiu masiv și la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc.

Qx1 Txfvlc0w0m
Qx1 Txfvlc0w0m from ocdn.eu
Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Incendiu în orașul turistic antalya. Afară nu se poate respira! Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. După italia, grecia ori bulgaria, și turcia se confruntă cu incendii de vegetație pe coasta mării egee și în sud, în antalya.

Turcia este cuprinsă de flăcări.

În turcia, incendiile de vegetație iau amploare pe coastele mării egee și în sud, în antalya. Marea majoritate a turiștilor sunt în hotel. Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic. Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. Cel puțin trei persoane au murit, anunță presa internațională. Turcia se confruntă în prezent cu numeroase incendii de vegetație. Incendii de vegetație în turcia, pe coasta mării egee și în sud, în antalya. Fl ăcări uriașe în stațiunea manavgat de pe țărmul mării mediterane. A fost nevoie și de intervenția avioanelor și elicopterelor speciale, care au aruncat. Incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Incendiile de vegetație din turcia nu contenesc.

Din cauza vântului puternic, scântei au ajuns și la copacii și tufișurile de pe marginea. Incendii uriașe de vegetaţie în antalya. Cel puțin trei persoane au murit, anunță presa internațională. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație.

Opt Oameni Au Murit Intr Un Incendiu Din Turcia Nordnews
Opt Oameni Au Murit Intr Un Incendiu Din Turcia Nordnews from nordnews.md
Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Cel puțin trei persoane au murit, anunță presa internațională. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Afară nu se poate respira! Profimedia concediile turiștilor în antalya sunt amenințate de incendii foto: Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. A fost nevoie și de intervenția avioanelor și elicopterelor speciale, care au aruncat. Doar în ultimele trei zile, în 26 de provincii, au fost înregistrate 85 de incendii, dintre care 11 sunt încă active.

Incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli.

A fost nevoie și de intervenția avioanelor și elicopterelor speciale, care au aruncat. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Dezastru provocat de incendii în turcia și italia. Marea majoritate a turiștilor sunt în hotel. Patru morți, zeci de sate și hoteluri evacuate. Incidentul a avut loc miercuri, în districtul bayrampaşa din istanbul, potrivit sursei citate. „vă scriu de la 15 km de localitatea side, din turcia. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. Patru persoane au murit în urma incendiilor devastatoare care au cuprins regiuni vaste din zona stațiunilor de pe coasta de sud a turciei și peste 180 de oameni au fost răniți. Incendiu masiv și la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc.

Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59. Flacarile au ajuns si la hoteluri, iar 3.000 de turisti au fost evacuati de urgenta. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. 23 de persoane au fost evacuate. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație.

Fhspkv4sptvbjm
Fhspkv4sptvbjm from evz.ro
Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Ca urmare a incendiilor din provincia antalya, o persoană a murit, a declarat joi ministrul silviculturii și agriculturii din turcia, bekir pakdemirli.ministrul a mai spus că incendiul forestier din manavgat, provincia antalya, a fost localizat. Din cauza vântului puternic, scântei au ajuns și la copacii și tufișurile de pe marginea. „vă scriu de la 15 km de localitatea side, din turcia. Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Incendiul a izbucnit cu o oră în urmă. Redacția , in actualitate / externe / 28 iulie, 2021, 18:59.

Antalya, manavgat este incendiu de vegetaţie.

Turcia se confruntă în prezent cu numeroase incendii de vegetație. Incendiul a izbucnit cu o oră în urmă. Fl ăcări uriașe în stațiunea manavgat de pe țărmul mării mediterane. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Patru morți, zeci de sate și hoteluri evacuate. Zonele turistice din turcia, cuprinse de incendii masive. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Flacarile au ajuns si la hoteluri, iar 3.000 de turisti au fost evacuati de urgenta. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care se grăbeau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Din cauza vântului puternic, scântei au ajuns și la copacii și tufișurile de pe marginea. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Flăcările au fost înteţite, miercuri, de vântul puternic.

Post a Comment

0 Comments